AVOIMET TYÖPAIKAT

Sonolux on Oululainen, vuonna 2012 perustettu yritys, jonka ytimessä on aina ollut syvä osaaminen kaiuttimien suunnitteluun. Kuluneiden vuosien aikana se on vienyt meidät monenmoiselle matkalle, yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kesällä 2020 alkoi matka, johon etsimme nyt uusia matkakumppaneita. Jo tutuksi tullut kaiutinsuunnittelupalvelujen asiakas pyytää meitä tarjoamaan heille asiantuntijoita, useaan rinnakkaiseen kaiutinprojektiin samanaikaisesti. Haussa on yhteensä neljä uutta audiosuunnittelun asiantuntijaa, alla oleviin tehtäviin.

Kunpa voisimmekin avata salaisuuksien verhoa enemmän, mutta sen voin taata että tarjolla olisi todella mielenkiintoisia hommia, alan todellisille osaajille.

Senior Audio Designer / Audio Specialist

Sonolux tuottaa puheohjattavien älykaiuttimien suunnittelupalvelua eräälle suurelle, kansainväliselle asiakkaalle. Etsimme alkaviin projekteihin kahta Senior/Specialist -tason audiosuunnittelijaa, joilla on vahva osaaminen ja kokemus tästä toimialasta.

Tämä ei ole suojatyöpaikka. Tarjolla on asiakas joka suhtautuu alaansa intohimoisesti, haluaa saavuttaa kerta kerralta paremman äänenlaadun ja uskaltaa myös vaatia sitä.

Mikäli sinulta löytyy tehtävään sopivaa asennetta, osaamista ja mielenkiintoa, klikkaa kuvaa ja tutustu työtehtävään paremmin.

Sinun kuvasi tähän?

Audio Designer / Audio testing engineer

Sonolux tuottaa puheohjattavien älykaiuttimien suunnittelupalvelua eräälle suurelle, kansainväliselle asiakkaalle. Etsimme alkaviin projekteihin kahta audiotestaajaa tai nuorempaa audiosuunnittelijaa.

Toimit audiospesialistin apuna, suorittaen hänelle audiotestejä sekä avustaen suunnittelutyötä. Työtehtäväsi sovitaan oman osaamisesti mukaan soveltaen. Olet opiskellut elektroniikkaa, audiota tai akustiikkaa, sinulla on kattavaa osaamista harrastuneisuuden kautta ja opit todella nopeasti. (Kaiutinrakennus-sarjojen koteloiden kasaamista ei lasketa, sori.)

Mikäli kiinnostuit, klikkaa kuvaa, lue lisää ja hae!

Sinun kuvasi tähän?