Tuotteet ja palvelut

AV-asennukset

Toteutamme sekä pieniä että suuria asennusprojekteja täsmällisesti sekä laadukkaasti. Meiltä onnistuu myös huollot ja laadun parannus-projektit. Emme pelkää haasteellisia hankkeita eikä korkeita paikkoja!

Toimimme Suomen suurimpien laitetoimittajien kanssa yhteistyössä ja voimme toimittaa Sinulle tarvitsemasi AV-järjestelmän alkuideasta ylläpitoon, Avaimet Käteen – periaatteella.

AV-suunnitelmat

Kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin

Hyvä AV-suunnittelu säästää kustannuksia ja tuottaa toimivan tilan. Tekemämme suunnitelmat vaihtelevat avoimien oppiympäristöjen AV-tekniikasta kirkkojen ja seurakuntien AV-järjestelmän suunnitteluun ja kilpailutukseen.

Tai joskus nopealla koululuokan kaapeloinnin uudelleensuunnittelulla päästään eroon häiritsevästä hurinasta ja saadaan paljon parempi opetusympäristö.

Sonolux kaiuttimet

Avoimen oppiympäristön kouluihin

Kehittämämme koulujen suuntaavat erikoiskaiuttimet asennetaan akustiikkakattoon, 60×60 akustiikkalevyn tilalle. Sieltä ne tuottavat opetuksen käyttöön paikallisen äänilähteen, joka avoimessa oppiympäristössä häiritsee naapurialueita perinteistä kaiutinta merkittävästi vähemmän.

Woodnotes Loudwhisper seinäkaiutin

Suunnittelupalvelut

Kaiutinsuunnittelua huonekaluteollisuuteen

Sonolux on alunperin ollut hifikaiuttimia suunnitteleva ja valmistava yritys. Tästä taustasta johtuen teemme vieläkin ajoittain hankkeita, joissa avustamme yritystä integroimaan hyvälaatuista äänentoistoa heidän tuotteeseensa. Mikäli mielessäsi on huonekalu-idea joka hyötyisi hyvästä äänestä, osaamme auttaa.