Julkisten tilojen

AV-asennuspalvelut

Tarjoamme AV-laitteiden asennuspalvelua joko alihankintana  tai alusta alkaen avaimet käteen toimituksena. Meiltä saat suurimpien AV-laitevalmistajien laitteet kuten kaiuttimet, videoprojektorit ym. joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Tyypillinen asiakasprojekti meille on koululuokka, seurakuntatila tai neuvotteluhuone Pohjois-Suomen alueella. Olemme erityisen hyviä jos tiedossa on suunnittelua, vianselvitystyötä tai muita päivää piristäviä lisähaasteita.

Jokainen AV-asennusprojekti on yksilöllinen. Mikäli haluat yksilöllistä palvelua jossa otetaan organisaatiosi tarpeet sekä tilanne huomioon, olethan yhteydessä meihin, niin mietitään Sinulle järkevin ratkaisu!

Otetaan esimerkki.

Kuvan laite on nimeltään polarisaatiolinssi ja sitä käytetään videoprojektorin kaverina jos halutaan rakentaa 3D elokuvateatteri. Sen asennuksessa on äärimmäisen tärkeää, että videoprojektori sekä linssi ovat toisiinsa nähden millilleen oikeassa kohtaa ja oikeassa kulmassa.  Asennustyötä vaikeutti kuvassa näkyvä huokoinen akustiikkalevy, joka oli jämerän kivipilarin sekä linssin telineen välissä.

Petri päätyi 3D suunnittelemaan ja 3D tulostamaan yhteensä 27 pientä sovitinpalaa, joiden avulla saimme videoprojektorin sekä linssin sovitettua toisiinsa ja kuvalaadun optimaaliseksi. 

Volfoni polarisaatiolinssi 3D toteutuksiin
Uusi kangas menossa ylös
TJ Mikko hymyilee ja somettaa kun ammattilaiset hoitavat homman

Otetaan toinen esimerkki.

Oulun Kaupungin Madetojansali tarvitsi uuden projektorikankaan. Homman teki hankalaksi kymmenmetrinen kankaan koko, satojen kilojen paino ja sijoituspaikka 12 metriä korkealla välikatossa.

Tämä aiheutti tilanteen joka haastoi meitä AV-alan toimijoita, osa jätti tarjouksen jättämättä.

Oikeasti kyseessä ei ollut millään tapaa vaikea projekti. Se vain vaati suunnittelua, rohkeutta selvittää asiaa ja kumppanuus-verkostomme kautta pari huippu-ammattilaista auttamaan. Projekti meni sujuvasti, aikataulussa, budjetti piti ja lopputulos oli asiakkaan toiveiden mukainen.

Tämänkaltaiset projektit ovat meidän lempipuuhaamme. Tottakai meiltä onnistuu asentaa 45 samanlaista videotykkiä kattoon, ihan yhtä hyvin ja edullisesti kuin muilla toimijoilla. Mutta jos projektisi vaatii selvittämistä ja suunnittelua, saatamme olla se etsimäsi AV-asiantuntijayritys.