AV-suunnittelupalvelut

AV-Suunnittelulla parempi lopputulos

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK):

 • Jos Minä tilaajana hankin AV-järjestelmän niitä toimittavalta yritykseltä, onko se suunniteltu?
  On.
 • Saako suunnitelman silloin järjestelmän ”kaupan päälle?”
  Osaksi, vaikka useimmat AV-integraattorit piilottavat suunnittelun kustannusta asennukseen. (Me teemme sen avoimesti erillisellä laskurivillä).
 • Tuleeko erillinen AV-suunnitelma kalliimmaksi?
  Tulee.
 • Miksi siis kannattaisi tilata erillinen AV-suunnitelma?
  Kuten meillä täällä Oulussa sanotaan; ”Katoppakö.”

Hyvä AV-suunnitelma on kokonaisuus, joka sisältää kaapelointipiirrustusten ja laitelistausten lisäksi selkeän näkemyksen asiakkaan todellisesta käyttötarpeesta. Tämä näkemys ohjaa hyvän AV-suunnitelman laitevalintoja ja toteutustapaa, urakoitsijalle tutun laitevalikoiman sijasta.

Erillishankintana tehty AV-suunnitelma mahdollistaa kaiken irtautumisen laitetoimittajasidoksista, asiakkaan aito tarve on suunnittelutyön keskiössä.

Hyvin tehty AV-suunnitelma asettaa urakoitsijat toisiinsa nähden tasapuoliseen asemaan, jolloin tarjouskilpailun lopputuloksena asiakas saa aidosti parhaan mahdollisen AV-toteutuksen.

Koulujen Äänimaisema

Yrityksenä, meitä kiinnostaa erityisesti avoimien oppiympäristöjen äänimaailma ja sen hälyn vähentäminen. Mikäli teet tämäntyyppistä kouluprojektia, ole mehin yhteydessä!

Kirja

Seurakuntien Äänentoisto

Konsertit, nettilähetykset, AV-over-IP kuvatoteutukset ja niin edelleen. Seurakuntien AV-tekniikka on nykyään paljon muutakin kuin papin puhetta mikrofonissa.

Vianselvitys ja laadunparannus

Näistä projekteista aloitimme AV-suunnittelu-uramme. Tyypillinen AV-järjestelmä on käyttökelpoinen vuosikymmeniä, kun sitä ylläpitää. Autamme näissä tehtävissä mielellämme!

Play

AV-over-IP

Moderni kuvan siirtojärjestelmä on mahdollista toteuttaa täysin tietoliikenneverkkojen välityksellä. Tämä mahdollistaa ylivertaisen joustavuuden sekä kustannustehokkuuden verrattuna perinteiseen HD-BaseT menetelmään verrattuna. 

Tarjouspyyntöasiakirjat

Piirrämme suunnitelmat ja tuotamme niiden pohjalta julkisen tarjouspyynnön vaatimat tekniset dokumentit. Avustamme sinua arvioimaan saapuneita tarjouksia ja niiden soveltuvuutta todelliseen käyttötilanteeseen. 

RTI Corp Icon

RTI-Ohjelmointi

RTI Corp valmistaa ohjainprosessoreja, joiden avulla voi kätevästi ohjata esimerkiksi kokoustilan AV-laitteita helppokäyttöisen iPad -käyttöliittymän avulla. RTI on sitoutumaton yritys ja sillä voi ohjata satojen eri valmistajien AV-laitteita.

Referenssit

Alla on muutama parin viime vuoden aikana tehty av-suunnittelua sisältänyt projekti, joista olemme erityisen ylpeitä. Lupaamme kertoa niistä lisää heti kun töiltämme kerkeämme, mutta kysy ihmeessä lisää!

Rita-aukion Koulu
Petri asentaa Volfonia Talvikankaalle
Lyseonmäen koulu Heinola